Studenţi ai UBB vor concura la competiţia de studii de caz de la Georgetown University

O echipă de patru studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai va concura la competiţia internaţională de studii de caz în management strategic organizată la Georgetown University din Washington D.C., SUA.
Potrivit unui comunicat transmis joi de Departamentul de Comunicare al UBB, McDonough School of Business din cadrul Universităţii Georgetown este considerată una dintre cele mai prestigioase şcoli economice din lume, fiind clasată de Financial Times pe locul al 12-lea în rândul şcolilor de business din SUA, respectiv pe locul 3 mondial în domeniul programelor MBA de management internaţional.
Concursul intitulat „McDonough Business Strategy Challenge” va avea loc în perioada 5-9 februarie 2019 la Washington. La eveniment vor participa 20 de universităţi de prestigiu din domeniul economic care au avut rezultate remarcabile la competiţiile internaţionale de studii de caz în afaceri.
„Pentru prima dată în istoria instituţiei noastre, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) se va alătura universităţilor participante prin Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA). Această invitaţie este rezultatul performanţelor remarcabile obţinute de studenţii UBB-FSEGA în anii precedenţi, la competiţiile internaţionale de studii de caz organizate la Harvard, în Montreal, la Londra, în Pisa, în Paris sau în oraşul Bergen din Norvegia”, se arată în comunicatul UBB.
La această competiţie UBB va fi reprezentată de o echipă formată din studenţii: Barabás Tamás (Informatică economică, anul 2), Jakó Zsolt (Management, anul 2), Kelemen Kincső (Informatică economică, anul 3) şi Pádár Zsuzsánna (Finanţe şi bănci, anul 3)

Articole din aceeasi categorie