Străzile municipiului Gherla – mai curate şi mai bine îngrijite

Într-una din dimineţile trecute am intrat în curtea SC ADP SA Gherla, unde forfota mare ne-a sugerat atmosfera de lucru ce domină unitatea respectivă. Abia am găsit un loc liber în spaţiul din faţa birourilor. Maşinile şi utilajele societăţii chiar atunci ieşeau pe poartă să ia drumul străzilor şi zonelor verzi din oraş.

După o lungă perioadă când a fost în reparaţie,  maşinuţa „City Cat” a luat în primire străzile principale ale urbei, la măturatul mecanic al marginii drumurilor. Sigur, asta au făcut după ce edilii oraşului au rezolvat şi problema decolmatării. „City Cat” a devenit şi în această primăvară simbolul municipiului, activitatea maşinii atrăgând atenţia trecătorilor.

Urmează ca şi la periferie străzile să fie puse la punct. Managerul de la SC ADP SA Gherla, Genel Mureşan, ne-a spus că pentru cei 90 de angajaţi este o perioadă deosebit încărcată cu acţiuni de bună gospodărire şi înfrumuseţare a oraşului, urmând să înceapă şi plantările de flori în parcuri şi zonele verzi.

Cum s-a îmbunătăţit timpul, pe raza municipiului Gherla au demarat şi lucrările de asfaltare. Zilele trecute, personalul muncitor de la Drumuri şi Poduri Judeţene SA    Cluj a lucrat la modernizarea străzii Gelu, pe porţiunea „Conte” – strada Clujului, urmând ca în viitor să fie reabilitate şi alte  de drumuri. Paralel cu aceste investiţii, la Gherla continuă lucrările la asfaltarea străzilor Tudor Vladimirescu şi Castanilor, din zona Gării CFR. Zilele hărniciei la Gherla, aşa cum se întâmplă în fiecare an în această perioadă.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie