Ştiri despre biodegradabili

Bogdan Chireac a fost ales cetăţean de onoare la Disneyland
 *
 Un ofiţer american de la Deveselu i-a cerut prietenia pe facebook doamnei prim, Vasilica Dăncilă. Liviu Dragnea va efectua o vizită informativă la Pentagon, pentru a afla dacă ofiţerul e băiat bun, cuminte, sociabil şi demn de a deveni membru al PSD.
 *
 Primăria municipiului Gheorgheni (jud.Harghita) a concesionat Lacul Roşu unei primării de sector a Budapestei. Începând cu 1 iulie a.c., pe lac nu se va mai vâsli decât în limba maghiară.
 *
 Mircea Badea va publica un volum de versuri cu amintiri din perioada intracraniană. Îl vor sponsoriza Mihai Gâdea şi doctorul Ciomu, reactivat.
 *
 Tratamentul cu hemoglobulină se va simplifica: au sosit, în ţară, 8.000 de doze cu hemoglobulină. Această proteină din globulele roşii este o delicatesă, sub formă de bomboane, pentru vampirii sindicalizaţi.
 *
 S-a anunţat primul divorţ între homosexuali. Motivul: nepotrivirea dimensiunilor de caracter. Copilul înfiat rămâne cu mamăl său.
 *
 Ion Cristoiu a fost acuzat de hărţuire ideologică. Fapta s-a petrecut în 1981, iar tânăra hărţuită ideologic, utecistă pe atunci, a rămas însărcinată de către partid. Copilul are astăzi 37 de ani şi cere un test de paternitate ADN şi PCR.
 *
 Colegii unei cântăreţe la harpă, de la Opera din Iaşi, e bănuită că a îmbolnăvit pe mulţi colegi cu harpes. E bănuită nu numai ea, dar şi instrumentul. Amandouă sunt coarde.
 *
 La domiciliul solistei de muzică (ştie de toate genurile) Renata Baldachin, s-a descoperit un tezaur folcloric, compus din monede de aur, din epoca romales, şi câţiva dinţi de aur care au aparţinut unuia dintre cei 8 bunici ai solistei, conform declaraţiilor date în faţa organelor. Organele au primit şi ultimul ei CD„Dă mother cu biciu-n mine!”
 *
 Doamna Dăncilă a fost la Papa. Dragnea a fost la pescuit. Johannis a fost supărat.
 *
 După modelul retribuţiei, a plăţii soliştilor la nunţi, pensiile vor fi lipite pe frunţile pensionarilor, mărite prin tuns, pentru această procedură. Chelii vor primi normal, mai mult.
 *
 Multă lume a remarcat faptul că doamnei prim-ministru îi stă bine cu negrul. Să aibă grijă să nu o vadă soţul.
  Cornel Udrea

Articole din aceeasi categorie

2 Responses to Ştiri despre biodegradabili

  1. Albert Kalonji, Kassaiul deSud

    Totul e anost,in afara de Cornel Udrea care-i a nost’!

  2. Unu'

    Hahaha! Ar fi o lume mai anosta fara Dl. Cornel Udrea. 🙂