Steluţa Cătăniciu – acuzaţii la adresa unui liberal

Deputatul Steluța Cătăniciu, vicepreședinte ALDE, îl numeşte pe deputatul PNL Sorin Moldovan “tânărul mincinos pe care nu-l recomandă nicio profesie”. Potrivit Steluţei Cătăniciu, liberalul minte atunci când spune că a refuzat să semneze o inițiativă legislativă. 

“Deputatul Sorin Moldovan minte cu nerușinare când spune că am refuzat să semnez o inițiativă legislativă.

Sorin Moldovan a venit la mine, după ce s-a încheiat programul de lucru din Camera Deputaților, și mi-a solicitat să semnez pentru o propunere legislativă. Avea la el mai mai multe exemplare din documentul cu expunerea de motive, plus anexe. I-am spus că voi semna inițiativa după ce o voi citi și i-am dat adresa mea de email. El a promis că îmi va trimite documentele prin email, lucru care nu s-a întâmplat, pentru ca mai apoi să aflu din presă că eu sunt cea care aș fi refuzat să semnez. În mod logic, deduc că scopul domnului deputat nu era nicidecum acela de a mă coopta de partea sa, pentru a-i susține/vota proiectul, ci de a-și face el puțină reclamă, denigrându-mă pe mine”, a declarat Steluţa Cătăniciu.

Deputatul ALDE mai subliniază că întotdeauna va sprijini toate proiectele și inițiativele care aduc beneficii Clujului.

“Clujenii trebuie să știe că „semnăturile” cu care se laudă mincinosul Sorin Moldovan n-au nici cea mai mică relevanță. Voturile parlamentarilor sunt cele care validează inițiativele legislative, nu semnăturile. Așadar, dacă domnul Moldovan dorește într-adevăr, sprijin pentru o inițiativă care privește interesele Clujului, îl anunț prin intermediul presei – dacă asta dorește – că are votul meu, în speranța că o să învețe să fie corect și că n-o să mai mintă”, a mai spus Steluţa Cătăniciu.

Articole din aceeasi categorie