Spitalele subordonate Consiliului Județean vor asigura permanența în minivacanța de 1 Mai

Unitățile sanitare aparținând Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile aflate în proprietatea forului administrativ județean, vor asigura permanența pe întreg parcursul mini vacanței de 1 Mai.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii va asigura permanența în perioada 28 aprilie  – 1 mai prin intermediul liniilor de gardă, în cadrul secțiilor clinice Pediatrie I, Pediatrie II, Pediatrie III, Ortopedie și Chirurgie Pediatrică, secția Clinică ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, precum și Unitatea de Primire a Urgențelor. În același timp, părinții clujeni au posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon Alopedi 0364 – 917.

În cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” permanența va fi asigurată prin medicii de gardă, 24 de ore din 24, funcționând linia de gardă aferentă secției de chirurgie toracică, dar și cea de pneumologie. În cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase permanența va fi asigurată prin intermediul medicilor de gardă, respectiv al camerei de gardă ce funcționează 24 de ore din 24, și al celorlalte secții, cu excepția laboratoarelor de analize și radiologie.

Permanența în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare va fi asigurată prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor de Cardiologie, Neurologie, Chirurgie Plastică, Ortopedie și ATI.

Centrul de Permanență, situat pe Aleea Băița nr. 9, va funcționa și în această perioadă în regim permanent, serviciile medicale fiind asigurate de către medicii de gardă.

Articole din aceeasi categorie