Spitalele aparținând de Consiliul Județean vor asigura permanența în perioada Paștelui

Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean, vor asigura permanența pe întreaga durată a Sărbătorilor Pascale.

În cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa, în intervalul 6 – 9 aprilie, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, începând de vineri, 6 aprilie, și până în dimineața zilei de marți, 10 aprilie, cei care vor consulta pacienții vor fi medicii de gardă, atât pentru secția de pneumologie, cât și pentru cea de chirurgie toracică.

În aceeași perioadă, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase vor activa medicii de gardă și vor funcționa atât camera de gardă, cât și toate secțiile unității sanitare. La nivelul Spitalului Clinic de Recuperare și la cel de Boli Psihice Cronice, Borșa, permanența va fi asigurată, în perioada menționată, prin linia de gardă.

Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa 24 de ore din 24, începând de vineri, 6 aprilie, și până marți, 10 aprilie, ora 8:00 – informează Consiliul Județean Cluj.

Articole din aceeasi categorie