Soluţia PSD pentru traficul din Cluj-Napoca

Vladimir Dan, liderul tinerilor social democraţi clujeni avertizează că, în câteva săptămâni, în septembrie, traficul din Cluj-Napoca va deveni infernal din cauza lipsei de proiecte de infrastructură a administraţiei “populiste” Boc – Tarcea.

Vladimir Dan pune această situaţie pe seama faptului că proiectele promise în campania electorală din 2016 au fost abandonate de executivul primăriei. „Nu este un secret faptul că, de ceva vreme, Cluj-Napoca este sufocat de trafic. Dar soluții viabile din partea administrației locale, zero. Domnul Emil Boc nu cred că vede contrastul dintre `smart City` și mirosul de noxe, tipic orașelor subdezvoltate din Asia de sud-est” a arătat social democratul clujean. Vladimir Dan crede că o soluție ar fi extinderea rețelei de transport în comun și pe străzile laterale din cartiere. „Există foarte multe zone neacoperite de rețeaua existentă!” a explicat tânărul social democrat.

Totodată, Vladimir Dan critică reprezentanţii primăriei clujene pentru faptul că au încercat să acrediteze ideea că traficul infernal din oraş se datorează studenţilor, care aleg să se deplaseze cu maşina la şcoală. „Dar nu, mega-administrația mega-orașului smart a găsit soluția. Ei s-au gândit să critice studenții care vin cu mașina la facultate în Cluj. Oameni buni, studenții fac acest oraș ceea ce e astăzi. Dacă Cluj-Napoca nu ar avea studenți am fi un oraș banal, mort, trist și îmbătrânit. Da domnule Boc, studenții pe care îi certați fac din Cluj-Napoca cel mai tânăr oraș din România, ei fac din acest oraș cel mai viu oraș din România. Cred că soluțiile trebuie căutate în alte părți, nu prin `Vânătoarea de vrăjitoare` împotriva studenților. Nu este normal nici să îi certați și nici să ridicați uneori doar mașini de alte județe. Doar o întrebare… de fapt un exercițiu de imaginație… imaginați-vă că din octombrie, Cluj-Napoca nu mai are studenți… ce imagine vă vine în minte?” a declarat preşedintele TSD Cluj, Vladimir Dan.

C.P.

Articole din aceeasi categorie