„Şoferii” nu aveau permis de conducere, iar autovehiculele erau neînmatriculate

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat, miercuri, 12 iulie, o tânără de 19 ani, din localitatea Cojocna, care conducea un autovehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.

Aceasta, în timp ce conducea un ATV prin localitatea Soporu de Câmpie, din comuna Frata, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătoarei autovehiculului şi a unei pasagere din Câmpia Turzii, în vârstă de 16 ani.

Tot miercuri, în jurul orei 18:25, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un minor care conducea un autovehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.

Tânărul de 17 ani, din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localităţii Vlaha, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, izbindu-se de un imobil. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoră a tânărului.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie