Societatea de Construcţii Napoca respinge acuzaţiile Consiliului Judeţean Cluj referitoare la pista Aeroportului

Societatea de Construcţii Napoca SA, în calitate de constructor a lucrărilor de extindere şi modernizare a infrastructurii Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” din Cluj, respinge categoric acuzaţiile formulate public la adresa noastră de Consiliul Judeţean Cluj, considerându-le lipsite de suport real, denigratoare şi contraproductive.

Subliniem că execuţia pistei de decolare-aterizare de 2100 m, precum şi a platformelor de garare, s-au realizat în condiţii tehnice de înaltă calitate, la cele mai exigente standarde în materie, fapt confirmat de certificarea acordată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, dar şi de companiile aeriene care operează pe aeroport. Dinamica puternic ascendentă a traficului de călători, efectele pozitive asupra evoluţiei economice a judeţului demonstrează rentabilitatea şi eficienţa acestei investiţii publice de mare anvergură.

Având în portofoliu execuţia unor lucrări de referinţă în domeniul infrastructurii aeroportuare, care ne-au consacrat drept unul din liderii naţionali de profil, Societatea de Construcţii Napoca SA a realizat recent şi căile de rulare ale Aeroportului Militar din Feteşti, poarta de aterizare a avioanelor F16 din România, un success care probează suplimentar expertiza şi performanţa noastră în realizarea unor astfel de lucrări.

Asemenea investiţii de mare calibru au contribuit la construirea unui renume pe piaţa constructorilor, precum şi a unui prestigiu în mediu de afaceri, valori pe care le preţuim şi le protejăm, prin abordarea onestă şi profesionistă a proiectelor în care ne implicăm.

În calitate de companie listată pe piaţa de capital, în condiţii de transparenţă anteprenorială corectă, dorim să îi asigurăm pe investitorii şi acţionarii noştri de soliditatea performanţelor noastre, de eforturile permanente pentru atingerea unor bilanţuri profitabile şi sigure.

Vom trata cu seriozitate şi responsabilitate obiecţiile formulate prin demersul public al administraţiei judeţene, pe care le vom demonta în faţa celor în drept, ataşaţi fiind de autenticitatea poziţiei noastre, de valoarea lucrărilor executate dar şi de încrederea într-un climat propice evoluţiei reale a Clujului, la care suntem chemaţi să contribuim toţi, indiferent de poziţia deţinută.

Conducerea Societăţii de Construcţii Napoca SA

23.11.2017

Articole din aceeasi categorie