Șezătoare și un cântec de dor vindecător: Concert umanitar pentru un tânăr grav bolnav

La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 13 iunie, de la ora 18:00, un concert umanitar – „Șezătoare și un cântec de dor vindecător!” – în sprijinul lui George Olteanu, un tânăr de 36 de ani, din Brașov, diagnosticat cu Sindrom Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ.

George nu mai poate merge de la vârsta de 11 ani, iar din 2004 suferă și de o formă foarte gravă de bronșită. În ambii plămâni se acumulează aproape un litru de secreții și ca să nu moară asfixiat, este supus unei terapii rudimentare pe care i-o aplică mama sa. Pentru un tratament adecvat și recuperator, are nevoie de circa 14.000 de euro.

Concertul umanitar de miercuri va fi susținut de artiștii: Felix Gălan, Ilie Dura, Oana Bozga Pintea, Suzana și Daciana Vlad, Anghelina Timiș Lungu, Maria Golban Șomlea, Maria Butilă, Andrada Bârsan și Lăzăr Arman, Dan și Daria Gâdea, Sabina Leonte Alb, Sofia Boca, Mioara Gravu, Livia Harp, Bota Florin Dan și Monica Florina Pîrlea. Artiștii vor fi acompaniați de Ansamblul Folcloric Mărțișorul. Prezentatorul evenimentului: Vali Guia, dirijor: Tudor Căucean și coregraf: Ioan Cocian.

Intrarea se face pe bază de donație.

Articole din aceeasi categorie