Se revitalizează Campingul Făget!

O zonă îndrăgită şi cu tradiţie a oraşului va fi redată clujenilor, în viitorul apropiat: Campingul Făget urmează să fie revitalizat şi adaptat zilelor noastre, devenind o importantă zonă de agrement, în urma unei investiţii private. Realizarea noului complex de agrement este prevăzută în Planul Urbanistic Zonal, care a fost aprobat de consilierii locali clujeni.

Complexul va avea zone de recreere, terenuri de tenis şi bazin de înot.

“Este un proiect privat în care se propune să se facă anumite funcţiuni de recreere, un proiect care pe mine mă bucură că se realizează şi că se păstrează astfel, ca zonă de agrement, o zonă care a fost renumită în această direcţie. Este un lucru lăudabil, este foarte bine că există şi astfel de investitori care păstrează caracterul zonei aşa cum a fost el proiectat cu mulţi ani în urmă.

E vorba de un complex, cu terenuri de tenis, zone de recreere, cu bazin pentru înot, sală de fittness, vor fi şi nişte clădiri cu funcţiuni pentru evenimente, practic se revitalizează complexul şi se redă întregii comunităţi, aşa cum a fost el gândit în trecut, dar mult mai modern şi adaptat anilor 2020”, a explicat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Dan Tarcea.

Anca M. Colibăşanu

Articole din aceeasi categorie

One Response to Se revitalizează Campingul Făget!

  1. Aiurel

    Oare de ce e scris cu inițiale majuscule „Planul Urbanistic Zonal”?!! E vreo denumire de instituție? 🙂 Eventual, primul cuvânt ar putea fi scris cu literă mare, dacă se consideră a fi titlu, altfel, nu. În fapt, e de același rang cu plan de muncă, raport de activitate, dare de seamă etc. Stă DOOM-ul neconsultat. Păcat.