SDEE Transilvania Nord susţine elevii din învăţământul profesional dual

Fiecare elev al clasei profesionale în sistem dual cu profil energetic din cadrul Colegiului Tehnic Energetic din Cluj-Napoca va primi bursă lunară de câte 500 de lei din partea Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord(SDEE). Reprezentanții operatorului de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord-Vest a Transilvaniei împreună cu cei ai Societății Energetice Electrica S.A. au ţinut să participe la deschiderea anului școlar la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, pentru a susține și a ura bun venit elevilor din clasa profesională în sistem dual (specializarea electrician), înființată în cadrul parteneriatului dintre SDEE Transilvania Nord, Primăria Cluj-Napoca și Colegiul Energetic.
”SDEE Transilvania Nord va asigura fiecărui elev al clasei profesionale o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună. Elevii vor beneficia de condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Nord, precum și de echipament de lucru și de protecție. În plus, li se va asigura o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Nord sau în alte companii din Grupul Electrica”, a precizat SDEE Transilvania Nord.
Inițiativa susținerii învătământului în sistem dual presupune avantaje semnificative de ambele părți. Elevii vor beneficia de întreaga noastră susținere și îndrumare pentru a se dezvolta profesional în condiții optime, iar compania noastră, ca și operator de distribuție a energiei electrice, va dobândi electricieni bine pregătiți, capabili să facă față provocărilor pe care le presupune această profesie.
”Le dorim mult succes în noul an școlar și îi încurajăm să studieze cu toată seriozitatea pentru a deveni profesioniștii valoroși de care are nevoie sistemul energetic”, au transmis reprezentanţii operatorului de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord-Vest a Transilvaniei.
C.P.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *