Rotary Huedin a premiat elevii merituoși

Ca și în anii precedenți, și în acest sfârșit de an școlar clubul Rotary Huedin în colaborare cu alte patru cluburi cu același statut din Oradea, Lugoj, Marghita și Debrecen, au stimulat sârguința mai multor elevi din școli gimnaziale, cu un premiu ce a constat în opt zile de tabără.

Din informațiile oferite de dl. Valentin Sucilă, președintele clubului Rotary Huedin, am reținut că de această tabără școlară, sponsorizată de rotaryeni, au beneficiat elevi cu rezultate bune la învățătură proveniți din familii cu venituri modeste, Huedinul oferind acest bonus unor elevi din Bucea, Poieni, Petrind și orașul de sub Vlădeasa, Huedin.

Tabăra s-a desfășurat în prima decadă a lui iulie, în pitoreasca zonă Valea Drăganului, la pensiunea Andreea, unde elevii s-au bucurat de un program instructiv – educativ diversificat și coordonat de câte un cadru didactic provenit din școlile unde învață elevii respectivi. Pe lângă activitățile cu impact școlar, elevii au beneficiat de vizite organizate la Muzeul Octavian Goga din Ciucea, Barajul Floroiu, Cascada Vălul Miresei – Răchițele, Salina Turda și Grădina Botanică Cluj.

Programul sejurului s-a încheiat cu un mare foc de tabără și un reușit spectacol artistic prezentat de acești școlari, iar aplauzele au venit și din partea celor cinci președinți de cluburi Rotary, care au o permanentă și bună legătură cu unitățile de învățământ din zonele nominalizate.

D. VATAU

Articole din aceeasi categorie