Robot care serveşte cafea la conferinţa DevTalks Cluj-Napoca

Săptămâna viitoare, în 16 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, are loc cea de-a patra ediție DevTalks, eveniment dedicat comunității de developeri și pasionaților de tehnologie.

Agenda evenimentului include peste 60 de speakeri locali și internaționali de la companii din SUA, Canada, Hong Kong, Suedia, Germania, Marea Britanie, România şi Bulgaria, workshop-uri gratuite, peste 15 companii IT de top și start-up-uri tech prezente în zona expozițională, dar și momente de divertisment precum demonstrații și lupte cu roboți. În zona expozițională va fi prezent și robotul Sawyer de la SMART ID, care va realiza o serie de activități, printre care servirea participanților cu cafea. Pasionații de tehnologie vor putea participa la sesiuni dedicate pentru cele 7 conferințe: Emerging Tech, Web&Mobile, DevOps, Datafication, Java, Automotive și Product Management. În cadrul prezentărilor vor exista sesiuni de live coding, exemple și studii de caz.
Prezența în zona de Startups este gratuită, iar cei care doresc să participe cu o idee de proiect se pot înscrie la adresa http://www.devtalks.ro/cluj/startups/. Înainte și după ziua evenimentului, în 15 și 17 mai vor fi susţinute work-shop-uri, la care participarea este gratuită, pe baza înscrierilor anunțate pe pagina de Facebook DevTalks Romania și pe www.devafterwork.ro/devtalks. Portalul de www.hipo.ro sponsorizează 100 de invitații la conferinţă, iar cei care doresc să obțină un bilet gratuit pot aplica aici la adresa https://goo.gl/8rLv3v. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe pe site-ul www.devtalks.ro/cluj/.

Articole din aceeasi categorie