Reținuți pentru violare de domiciliu și lipsire de libertate

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut doi bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 6 august, în  jurul orei 22:30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizați de către o femeie din Cămărașu cu privire la faptul că în locuința sa au intrat câțiva bărbați, fără drept, și au luat-o cu ei pe fiica sa de 19 ani și pe nepot, împotriva voinței acestora.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor, unul dintre aceștia fiind fostul concubin al fiicei reclamantei. Tânăra a fost găsită de către polițiști la domiciliul fostului concubin, pe raza comunei Mintiu Gherlii. Cu sprijinul polițiștilor de acțiuni speciale, tânără și fiul ei au fost scoși din locuință și conduși la sediul unității de poliție, iar ulterior, la un centru de protecție pentru victimele violenței în familie” – informează IPJ Cluj.

Cei doi bărbați, de 29 și 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, au fost reținuți de către polițiști pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie