Reţinut şi arestat preventiv pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

Un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii clujeni, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Totodată, s-a constatat că tânărul în cauză nu ar fi respectat obligaţiile care-i erau impuse prin măsurile preventive dispuse anterior.

Potrivit IPJ Cluj, în seara zilei de 5 ianuarie, tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică pe Aleea Gârbău, din localitate, „manifestând agresivitate verbală şi fizică faţă de mai multe persoane”.

„În acelaşi context, cel în cauză ar fi ameninţat angajata unui magazin din zonă şi ar fi bruscat şi manifestat acte cu tentă sexuală asupra unei cliente. La data comiterii faptelor, cel în cauză se afla sub control judiciar şi avea ca obligaţie urmarea unui tratament medical” – precizează IPJ Cluj.

La data de 6 ianuarie, „în scopul asigurării bunei desfăşurări a cercetării penale, dar şi pentru prevenirea săvârşirii altor infracţiuni”, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului şi luarea măsurilor legale, sub coordonarea procurorului de caz.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie