Reţinut pentru furt din imobil în construcţie

Poliţiştii au depistat şi au reţinut un bărbat bănuit de sustragerea unui telefon mobil dintr-un imobil în construcţie, la scurt timp de la comiterea faptei.

„La data de 28 august, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie, a fost depistat şi reţinut un bărbat de 31 de ani, din Gherla, bănuit de comiterea unui furt. În fapt, la data menţionată, în intervalul orar 11:00-14:00, profitând de neatenţia lucrătorilor, bărbatul ar fi pătruns într-un imobil în construcţie de pe strada Eftimie Murgu, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras un telefon mobil. În baza plângerii depuse de persoana vătămată, poliţiştii au demarat de îndată verificări, cel în cauză fiind depistat în cartierul Zorilor, la circa 30 de minute de la sesizare. În urma depistării, telefonul, în valoare de circa 1.300 de lei, a fost recuperat de poliţişti. Totodată, poliţiştii au descoperit la locul depistării bărbatului şi alte bunuri în privinţa cărora există suspiciuni că ar fi fost sustrase, acestea fiind ridicate pentru continuarea investigaţiilor” – informează IPJ Cluj.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

D.S.F.        

Articole din aceeasi categorie