Reținut de polițiști pentru act sexual cu o minoră

Polițiştii Serviciului de Investigații Criminale Cluj au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Oradea, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu o minoră.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 12 august, cel în cauză ar fi luat-o cu un autoturism  pe minora în vârstă de 14 ani, de la locuința bunicilor săi, din Cămărașu, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autoritățile, întrucât minora nu le-ar fi spus unde pleacă și cu cine anume.

„În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic ș.a., pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul. În urma identificării autoturismului cu care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale” – informează IPJ Cluj.

Potrivit aceleiași surse, cei doi s-ar fi cunoscut pe rețelele de socializare.

Bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, care au dispus arestarea lui, preventivă, pentru 30 de zile. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *