Restricţii de circulaţie în municipiul Gherla

Aşa cum  se întâmplă în fiecare an în municipiul Gherla, cu ocazia organizării unor evenimente de mare amploare pe raza oraşului se iau măsuri de reglementare a circulaţiei rutiere. La sfârșitul acestei săptămâni, de exemplu, are loc la Gherla tradiţionalul  târg anual „Produs de Cluj”. Conform obiceiului,  pe platoul Autogării își vor face loc tarabele cu produse artizanale, alimente bio, un parc de distracții și scena pentru programe folclorice.

Ca urmare, Primăria Municipiului Gherla a dispus întreruperea circulației vehiculelor în zonă începând de  miercuri, 17 aprilie, ora 18:00 și până luni, 22 aprilie, ora 18:00. Va fi restricționată circulația în Piaţa Autogării, pe strada Liviu Rebreanu, de la intersecția cu strada Bobâlna, până la intersecția cu strada George Coșbuc, și pe strada Romană, până la intersecția cu strada Fierarilor.

Șoferii care circulă pe drumul spre Fizeșu Gherlii sau Nicula vor folosi o rută ocolitoare, de la șoseaua principală – strada Horea – strada Tudor Vladimirescu – strada Gării. Ciculaţia deviată este marcată şi semnalizată prin grija Poliţiei Rutiere şi a Poliţiei Locale.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie