Remus Lăpuşan: Tot ce a cerut Consiliul Judeţean Cluj pentru investiţiile proprii de la Ministerul Dezvoltării s-a finanţat

PSD Cluj acuză executivului Consiliului Judeţean Cluj de faptul că a gestionat prost fondurile primite în prima etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală, menţionând că, în cadrul celei de a doua etape a PNDL, judeţul Cluj a primit finanţare pentru toate proiectele depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale.
‘’În prima etapă au fopst alocaţi pentru Cosniliul Judeţean Cluj aproximativ 45 de milioane de lei însă nu s-a reuşit să se deconteze până acum decât vreo 20 de milioane de lei. Efectiv nu s-au mişcat lucrurile iar ce mi se pare foarte grav este că sumele se puteau deconta pentru că existatu banii la Bucureşti. Asta e marea supărare a noastră, a celor din PSD’’, a arătat Lăpuşan. Social democratul a explicat că la ultimele alocări de fonduri prin PNLD 2, Consiliului Judeţean Cluj a primit 81 de milioane de lei, prcizând ca de data aceasta instituţia condusă de Alin Tişe să poată cheltui toţi aceşti bani. ‘’Din datele pe care le am eu tot ce a cerut Consiliul Judeţean Cluj pentru investiţiile proprii de la Ministerul Dezvoltării s-a finanţat. Acuma nu mai vreau să se întâmple ca în cazul PNLD 1 când nu am ştiut să decontăm banii’’, a punctat Lăpuşan.
C.P.

Articole din aceeasi categorie