RCS & RDS a pierdut contractul de electricitate cu Primăria Cluj-Napoca

Municipalitatea clujeană are din această primăvară un nou furnizor de energie electrică după ce, în ultimul an, această utilitate a fost asigurată de compania RDS-RCS. Potrivit informaţiilor obţinute de ziarul Făclia de Cluj, clădirea primăriei din centrul oraşului, imobilele în care funcţionează instituţiile subordonate, instituţiile de învăţământ, serviciile publice subordonate cât şi Spitalul municipal Clujana vor primi curent electric de la E.ON Energie.

Licitaţia a fost adjudecată la preţul de 147,6 de lei fără TVA pentru un megawat, contractul de furnizare fiind încheiat pentru o perioadă de 14 luni, începând din 1 martie 2017. De anul trecut, municipalitatea clujeană îşi asigura necesarul de energie electrică prin intermediul companiei RDS-RCS. Se pare că la licitaţia organizată de Bursa Română de Mărfuri oferta RDS-RCS nu a mai fost atrăgătoare pentru primăria clujeană, aceasta preferând oferta E.ON Energie. Mai precizăm că până în martie 2016, furnizorul de energie electrică al Primăriei Cluj-Napoca a fost SC Electrica Furnizare Transilvania Nord.

C.P.

Articole din aceeasi categorie

One Response to RCS & RDS a pierdut contractul de electricitate cu Primăria Cluj-Napoca

  1. Fitecine

    Acelaș curent electric, furnizat prin aceleaș cabluri, de către niște „băieți deștepți” care nu fac nimic înafară de a plimba hârtii și de a specula la bursă, iar noi plătim facturile cele mai ridicate ca procent din salariu, din Europa.

    Gândesc că toți producătorii de energie, cât și rețelele de distribuție, ar trebui naționalizate. Mai trebuie doar scăpat de managerul străin al României și de clasa politică putredă.