Punct de lucru al Clinicilor Acıbadem (Turcia), deschis la Cluj-Napoca

Pacienții din zona Transilvaniei pot beneficia de acum de servicii medicale de ultimă generație, oferite la clinicile și spitalele Acıbadem din Turcia. Cel mai nou punct de lucru Acıbadem din România funcționează la Cluj-Napoca, astfel că, persoanele care suferă de diverse probleme de sănătate au posibilitatea de a primi evaluări ale dosarelor medicale din partea medicilor Acıbadem, sau de a solicita o a doua opinie medicală, prin intermediul sistemului de consultații la distanță.

Majoritatea medicilor grupului Acıbadem, care evaluează dosarele medicale ale pacienților, sunt și cadre didactice la Universitatea de Medicină Acıbadem din Turcia, cu o experiență profesională recunoscută pe plan mondial. Competențele și profesionalismul lor sunt completate de accesul la echipamente medicale și tehnologii de vârf – Gamma Knife Icon (pentru intervenții radio-chirurgicale), Robot Da Vinci (pentru intervenții chirurgicale complexe, minim invazive), Gallium 68 DOTA PET/CT (pentru diagnosticarea tumorilor neuro-endocrine), Gallium-68 PSMA PET/CT (pentru tumori de prostată) ș.a.

Conform celor anunțate de reprezentanții Acıbadem, prin punctul de lucru din Cluj-Napoca pacienții pot avea acces la tratamente moderne pentru afecțiuni oncologice, cardiovasculare, ortopedice, neuro-chirurgicale, ginecologice sau urologice. De asemeni, se pot adresa specialiștilor Acıbadem și pacienții care au nevoie de recuperare medicală, fertilizare in vitro ori un control complet.

Pe lângă serviciile medicale de top și condițiile de spitalizare impecabile, grupul Acıbadem promite „o experiență atent planificată pentru orice pacient”, care acoperă inclusiv preluarea de la aeroport, transportul de la hotel la clinică și angajați vorbitori de limba română, care însoțesc pacientul în clinică. De asemeni, punctul de lucru Acıbadem din Cluj-Napoca pregătește o serie de evenimente pentru acest an. Consultațiile – evaluări pentru a doua opinie vor începe în 20 aprilie, odată cu vizita în România a conf. dr. Leyla Özer, specialist în oncologie la Spitalul Universitar Acibadem Atakent. În lunile mai și iunie sunt programate două conferințe de specialitate, la care vor fi invitați medici ai grupului Acıbadem, specializați în ortopedie și recuperare medicală, respectiv radiologie intervențională.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie