PSD îi cere lui Boc să spună când va asfalta strada de pământ Ionel Teodoreanu

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra îi solicită primarului Emil Boc să le răspundă clujenilor când va asfalta strada de pământ Ionel Teodoreanu, situată la nord de strada Maramureşului, în zona Liceului Tehnofrig. Social democratul îi mai cere edilului să “înceteze în a sta cu mâna întinsă la Bucureşti’’ arătând că oraşul dispune de fondurile necesare pentru a rezolva restanţele administrative. “Dacă în urmă cu o săptămână ne întrebam dacă robotul Antonia va asfalta strada «În jurul lacului», aflată în proximitatea centrului municipiului Cluj-Napoca, în această săptămână îi solicităm primarului Emil Boc să ne răspundă cu privire la situaţia străzii de pământ, «Ionel Teodoreanu».

Emil Boc ar trebui să solicite stare de alertă, să cheme armata, nu ştiu, poate Guvernul României cu toţi miniştrii săi ca să asfalteze străzile de pământ ale Clujului. Să nu mai vorbim de promisiunea din 2016, cu privire la preluarea şi asfaltarea străzilor private.

Au trecut doi ani de când a fost ales primar iar cea mai mare parte a promisiunilor electorale au rămas neonorate. Trebuie să înceteze doar în a sta cu mâna întinsă la Bucureşti! Avem fondurile necesare, inteligenţa şi determinarea să rezolvăm toate aceste mici restanţe administrative dar primarul trebuie să se trezească!” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

C.P.

Articole din aceeasi categorie