PSD Cluj acuză: Executivul judeţului a abandonat introducerea apei şi a canalizării în localităţile clujene

Social democraţii clujeni reclamă faptul că mai multe localităţi clujene din zona rurală nu beneficiază de apă curentă şi canalizare iar Consiliul Judeţean a abandonat un proiect menit să rezolve această problemă.

„Mai multe comunităţi din judeţul Cluj au în ajunul Marii Uniri, problemele de la 1918, lipsa canalizării şi a apei afectându-le grav viaţa de zi cu zi şi perspectivele economice. Zeci de comune clujene sunt cuprinse în „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţele Cluj şi Sălaj”, proiect care este în responsabilitatea Companiei de Apă „Someş” S.A şi a Consiliului Judeţean Cluj, proiect care pentru moment este abandonat de Executivul Consiliului Judeţean! Respectivele comune nu au nici o posibilitate de introducere a apei curente şi a canalizării cât timp sunt cuprinse în respectivul proiect, care în acest moment este blocat”, arată PSD Cluj. Liderul social democraţilor, Horia Nasra, îl acuză pe preşedintele Alin Tişe de faptul că deşi a promis în campania electorală îmbunătăţirea vieţii clujenilor, în judeţ încă mai există localităţi în care se trăieşte la nivelul secolului al XIX-lea pentru că apa şi canalizarea lipsesc cu desăvârşire. „Lipsa unui răspuns ferm din partea domnului Alin Tişe în această problemă gravă, confirmă încă o dată incompetenţa consilierilor judeţeni liberali şi a Executivului Consiliului Judeţean Cluj.

De asemenea, îmi exprim speranţa că această nereuşită administrativă este doar o stângăcie, nu vreo strategie turistică medievală marca Alin Tişe şi PNL Cluj” a declarat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

C.P.

Articole din aceeasi categorie