PSD cere revocarea lui Alin Tişe din fruntea CJ Cluj

Liderul social democrat clujean Horia Nasra solicită conducerii organizaţiei clujene a PNL să iniţieze procedura de revocare a lui Alin Tişe din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Horia Nasra susţine că se impune o astfel de măsură faţă de Alin Tişe din cauza nefinalizării mai multor proiecte ale Consiliului Judeţean Cluj începute încă din perioada 2008-2012 iar pe de altă parte din cauza dezinteresului şefului judeţului faţă de problemele locale.

„Argumentele în favoarea acestei intervenţii chirurgicale admi-nistrative sunt bine cunoscute şi de către domniile dumneavoastră: nefinalizarea unor proiecte URGENTE pentru Cluj, multe începute în primul mandat al domnului Alin Păunel Tişe (2008-2012): Centrul de Management Integrat al Deşeurilor; parcurile industriale nerealizate, TETAROM IV şi TETAROM V; proiectul TETAPOLIS este blocat; multe drumuri judeţene sunt la fel de cariate ca acum zece ani, exemplu DJ 109A; Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii a rămas doar un proiect pe hârtie; extinderea pistei Aeroportului la 3.500 metri este amânată; introducerea apei în mai multe comune din judeţul Cluj este blocată; mai mulţi angajaţi ai Consiliului Judeţean Cluj mi-au semnalat sub protecţia anonimatului că liderul instituţiei manageriază judeţul la „fără frecvenţă” şi că uneori este greu de găsit la locul de muncă, motivând probleme de ordin personal, scandalul comorii de pe strada Ploieşti fiind acum ultima găselniţă. mai mulţi primari, inclusiv liberali, mi-au semnalat probleme grave de comunicare cu instituţia Consiliului Judeţean Cluj şi au reclamat dezinteresul Executivului faţă de problemele locale, manifestat inclusiv prin absenţa unui lider judeţean la întâlnirea găzduită de Asociaţia Comunelor din România filiala Cluj”, a explicat liderul PSD Cluj, Horia Nasra. Social democratul susţine că o astfel de măsură va face mult bine sănătăţii administrative a judeţului, avertizând că nu ne este permis „să privim impasibil cum se îmbolnăveşte principalul plămân administrativ al Clujului”.

Liberalii îi răspund lui Nasra

Liberalii clujeni au reacţionat la solicitarea liderului PSD Cluj, Horia Nasra de a-l revoca pe Alin Tişe din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, arătând că social democratul se leagă de una dintre cele mai performante administraţii din ţară însă, din calitatea pe care o deţine, nu a fost capabil să direcţioneze nici măcar un leu pentru proiectele majore ale judeţului. „Cuprins de astenia de primăvară, deputatul şi preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, se erijează din nou în lupul moralist şi ne oferă lecţii de politică şi administraţie, uitând însă că atât pe el cât şi pe toată camarila PSD-ALDE îi doare în cot de problemele clujenilor. Din lipsă de activitate la Parlament, Horia Nasra se leagă de una dintre cele mai performante administraţii din ţară însă, din calitatea pe care o deţine, nu a fost capabil să direcţioneze nici măcar un leu pentru proiectele majore ale judeţului.

Domnule Nasra, dezvoltarea Clujului nu se realizează prin poveşti, aşa cum probabil aţi învăţat de la şeful dumneavoastră de partid, Liviu Dragnea, ci prin fapte concrete. Nu ar strica să învăţaţi să vedeţi Clujul aşa cum îl văd majoritatea cetăţenilor săi şi toţi investitorii care aleg să se dezvolte aici datorită condiţiilor excepţionale”, arată PNL Cluj. Liberalii clujeni îi cer, în acest context, să le transmită clujenilor cum poate el, în calitate de şef al PSD Cluj, să contribuie la bunăstarea cetăţenilor şi la dezvoltarea judeţului.

C.P.

Articole din aceeasi categorie