Programul pentru absolvenţi GraduatE.ON – de 12 ani alături de tineri

Construit pentru a veni în sprijinul tinerilor dornici de a începe o carieră în domeniul energiei, programul GraduatE.ON se adresează studenţilor din ani terminali şi absolvenţilor de studii tehnice, economice sau de resurse umane.

Timp de doi ani, tinerii au posibilitatea de a dobândi gradual experienţă prin parcurgerea a 4-6 stagii în diferite departamente ale companiilor E.ON din România, urmând ca la final să identifice mai uşor, în perfectă concordanţă cu propriile abilităţi şi aşteptări, oportunităţile profesionale din cadrul Grupului.

Prin acest program au fost angajaţi, pe parcursul a 12 ani, peste 120 de tineri, dintre care mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare.

“Programul a apărut din preocuparea noastră de a sprijini în mod real tinerii care imediat după terminarea studiilor sunt în căutarea unor experienţe valoroase care să pună bazele carierei lor profesionale. Ne bucurăm că a devenit o tradiţie şi, mai mult, că în fiecare an interesul pentru acest program este tot mai mare, iar feedback-ul colegilor deja angajaţi despre felul în care GraduatE.ON răspunde nevoilor lor la momentul de început al carierei este unul foarte bun”, declară Ana-Maria Matei, director general adjunct E.ON România şi iniţiator al proiectului.

Procesul de selecţie pentru anul în curs durează până în luna iulie. Pentru cei interesați, primul pas este încărcarea CV-ului pe platforma de recrutare a companiei E.ON până în data de 8 mai.

Detalii, la: www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html

Articole din aceeasi categorie