Programări exclusiv online la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj

Clujenii au de acum posibilitatea de a-şi face programare online în vederea depunerii actelor pentru înmatricularea vehiculelor, a anunţat Instituţia Prefectului Judeţului Cluj. Acest serviciu online de programări este pus la dispoziţia cetăţenilor începând cu data de 4 martie 2017, prima zi disponibilă planificării online fiind 7 martie 2017.

“Precizăm că în prezent există posibilitatea programării online pe un singur ghişeu, operaţiune pusă la dispoziţia cetăţenilor din 17 martie 2015, dar odată cu eliminarea timbrului de mediu, numărul solicitărilor de înmatriculare a crescut considerabil, motiv pentru care programările la acest ghişeu se fac la mai mult de 3 luni. În cazul ghişeului online funcţional deja (Ghişeul nr. 4), precizăm că până la epuizarea programărilor făcute, se va respecta întocmai planificarea efectuată”, a precizat Prefectura Cluj.

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web http://www.spcrpcivcluj.ro, fiind necesară introducerea următoarelor date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor,  cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care a fost planificat.

Prefectura mai menţionează că la data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.

C.P.

Articole din aceeasi categorie