Primarul din Huedin vine cu explicaţii

Primarul oraşului Huedin, Mircea Moroşan, susţine că problemele care au apărut la toaleta publică inaugurată recent vor fi remediate.

„WC-ul public din Huedin nu a fost recepţionat încă, nu a avut loc recepţia finală, l-am deschis doar pentru evenimentul «Produs de Cluj», care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltraţiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepţia finală, va veni şi constructorul din Bihor”, a spus Moroşan.

Reprezentanţii firmei constructoare au declarat că a fost schimbată soluţia de etanşare a WC-ului şi au fost înlocuite şi plăcile de la tavan, afectate de apă. „S-a remediat problema. Recepţia finală este în curs, nu vor mai fi probleme”, a spus Floroiu.

Primăria Huedin a dat, recent, în folosinţă un grup sanitar în care a investit 120.000 de euro. Toaleta este amplasată în centrul oraşului, în zona dintre Biserica reformată şi Biserica greco-catolică. Grupul sanitar este la subsol, are o suprafață de 153 mp şi este formată din: un grup sanitar pentru femei alcătuit din cinci cabine și trei lavoare; un grup sanitar pentru bărbați format din trei cabine; trei pișoare și două lavoare; un grup sanitar pentru persoane cu dizabilități; o încăpere pentru mamă și copil; o cameră de acces/taxare; o magazie pentru produsele de curățenie; un coridor şi o zonă de acces cu elevator pentru persoanele cu dizabilități. În urma ploilor din aceste zile, în tavanul toaletei au apărut pete galbene și maronii ca urmare a infiltrațiilor de apă. De asemenea, pe gresie s-au putut vedea bălți generate de scurgerile de apă.

Articole din aceeasi categorie