Prima ediţie „Health Speak Up” şi-a ales câştigătorii

Câştigătorii primei ediţii a concursului naţional Health Speak Up, organizat de Departamentul de Sănătate Publică al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării UBB Cluj (FSPAC) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai au fost desemnaţi în urma finalei desfăurate duminică, 14 mai. La eveniment au participat peste 50 de persoane dornice să descopere ideile despre sănătate ale tinerilor participanţi.

Finaliştii au susţinut discursuri de aproximativ 5 minute, câştigătorii desemnaţi de comisia de jurizare – Ana Maria Chiorean (locul I), Adrian Astăluş (locul II), Bianca Boar (locul III) – fiind elevi ai Liceului Tehnologic Nr.1 Luduş, toţi îndrumaţi de Horiana Oanes, professor de limba engleză. Căştigătorii vor fi admişi cu nota 10 în anul I, la Departamentul de Sănătate Publică al FSPAC.

Competiţia naţională „Health Speak Up” reprezintă o modalitate de admitere pe baza unor criterii competitive la Departamentul de Sănătate Publică al FSPAC şi o oportunitate pentru elevi de a-şi exersa abilităţile de comunicare verbală în limba engleză, public speaking, gândire şi de self-management.

Concursul a fost organizat în premieră de FSPAC, la iniţiativa echipei Impuls, o organizaţie formată din studenţi care se implică activ în comunitatea clujeană, prin evenimente care ţin de dezvoltarea personală şi profesională.

Articole din aceeasi categorie