Premiu special pentru o elevă din Gherla la Olimpiada de Limba şi Literatura română

În fiecare primăvară elevii gherleni ne aduc noi şi noi bucurii. Este vorba de tinerii care participă la faza naţională a olimpiadalor şi concursurilor şcolare. An de an sporeşte numărul lor şi asta este un fapt bun.

Nu lipsesc succesele nici acum. Un exemplu concret în această privinţă este eleva Medeea Morar, din clasa a V-a B a Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Gherla (director, prof. Liliana Pop), care la faza naţională a Olimpiadei de Limba şi Literatura Română,  desfăşurată în municipiul Deva, a obţinut premiul special. Încununare cu succes a  talentului şi pregătirii tinerei din Gherla, o elevă harnică şi ambiţioasă, care în perioada 18-19 mai va fi prezentă şi la faza naţională a Concursului de lectură şi interpretare „Ionel Teodoreanu” de la Iaşi. Ea este pregătită de profesoara Ecaterina Tetean, care se ocupă şi de instruirea altor elevi cu aptitudini literare.

În cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Gherla se acordă o atenţie deosebită formării talentelor şi dezvoltării aptitudinilor la diferite discipline, dovada în acest sens fiind rezultatele de excepţie obţinute de elevii şcolii la diferite concursuri de specialitate.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie