PREMIILE MEDIA DE EXCELENŢĂ

Vineri, 27 octombrie, pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, valoarea va fi din nou premiată în cadrul celui mai aşteptat eveniment jurnalistic, PREMIILE MEDIA DE EXCELENŢĂ, proiect născut tocmai din dorinţa de a aduce recunoaşterea celor care au ales să facă o schimbare pozitivă în societate, având o contribuţie semnificativă la dezvoltarea oraşului.

Anul acesta organizatorii au pregătit un concept inedit, care va surprinde cu siguranţă în mod plăcut publicul clujean.

„Întregul eveniment va evidenţia eleganţa şi inovaţia, conturându-se în jurul unei uimitoare poveşti multimedia, o călătorie digitală în care spectatorul va descoperi evoluţia culturală şi socială a Clujului. Conceptul ii aparţine regizorului Petre Năstase, cu care am decis să colaborăm începând din acest an şi care a adus o plus valoare evenimentului”, declară Cristina Szasz, PR Manager Amprenta Advertising.

Anul acesta, alături de presa locală, importante trusturi media naţionale şi-au confirmat prezenţa la eveniment: „Ne dorim dezvoltarea conceptului Premiile Media de Excelenţă la nivel national, este primul an în care am extins acest concept dincolo de graniţele Clujului şi avem foarte multă decshidere din partea trusturilor naţionale invitate.” – a completat Cristina Szasz.

Laura Cosoi şi Dragoş Bucurenci, invitaţii speciali ai acestei ediţii

Aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, evenimentul este prezentat de invitaţi speciali din industria show biz-ului românesc. Anul acesta, Laura Cosoi şi Dragoş Bucurenci, o premieră de altfel pentru acest eveniment, au acceptat invitaţia organizatorilor de a fi gazdele evenimentului.Laura Cosoi este cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune “La bloc”, „Fete cu lipici” şi „Cu un pas înainte”, difuzate pe PRO TV. De asemenea, a participat şi la “Dansez pentru tine” şi, chiar dacă nu a câştigat, a continuat să danseze şi a reprezentat în 2010 România la “Bailando por un sueno”.“Pe 27 octombrie vă dau întâlnire la Opera Română din Cluj. Fiecare intâlnire cu Ardealul mă inspiră şi de-abia aştept să ne vedem la decernarea Premiilor Media de Excelenţă!”, transmite Laura publicului clujean.Dragoş Bucurenci, cunoscutul prezentator al show-ului de televiziune “Supravieţuitorul” difuzat de PROTV, a condus până în 2011 Asociaţia MaiMultVerde, organizaţie neguvernamentală care şi-a propus să construiască o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. Intr-un sondaj realizat de GfK România în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani din marile oraşe, MaiMultVerde s-a clasat ca cea mai cunoscută organizaţie ecologistă după Greenpeace.“Mă bucur mereu să revin la Cluj şi să prezint un eveniment de calibru pentru oraş, Premiile Media de Excelenţă. Ne vedem în 27 octombrie la Opera Naţională! “ – a declarat Dragoş Bucurenci.

Articole din aceeasi categorie