Premieră teatrală turdeană: PINOCCHIO

Teatrul ,,Aureliu Manea” Turda îşi redeschide porţile în 2018 cu un spectacol pentru cei mici. Aflăm că, după frumoasele sărbători de iarnă, actorii turdeni au revenit cu forţe proaspete şi cu nerăbdarea de a fi pe scenă, aşadar activitatea la teatrul din Turda se află în faţa unui început de bun augur.

Seria de spectacole debutează cu „Pinocchio” duminică, 14 ianuarie la ora 11. „Pinocchio” este o adaptare după Carlo Collodi, în regia lui Muriel Manea-Jakab, iar scenografia este creată de Eliza Labancz. Este un spectacol educativ, cu costume excepţional concepute pentru a reda într-un mod cât mai real personajele, un amestec foarte bine gândit între lumină, muzică şi text. Este un spectacol care place celor mici, mulţi dorind chiar să-l revadă de mai multe ori. Pinocchio este o păpuşă de lemn, care trece printr-o mulţime de peripeţii, din care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător.

 

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Miky Paicu, Raluca Eremei-Bîrza, Maria Salcă, Mihaela Deceanu, Ştefania Misăilă, Ginuc Crişan, Călin Mihail Roajdă şi Ioan Alexandru Savu.

,,Aşteptăm ca şi în acest an publicul să ne fie alături şi să încurajeze actorii în această meserie. Anul 2018 vine cu câteva surprize, premiere, spectacole frumoase pentru toate vârstele şi, bineînţeles, cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Turda. Nu trebuie să rataţi evenimentele teatrului pregătite cu atâta drag de personalul teatrului.”, a declarat managerul teatrului Cătălin Grigoraş.

M.B.

Articole din aceeasi categorie