Premieră la UBB: Numere de ordine, online, pentru înscrierea la admitere

Candidații care vor dori să devină studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor beneficia, începând cu sesiunea de admitere care va începe miercuri, 11 iulie, de un sistem complet nou, al cărui scop este de a reduce cozile și timpul petrecut pe holurile facultății pentru depunerea dosarelor de înscriere.

Astfel, eliberarea numerelor de ordine se va putea face în sistem hibrid, atât la fața locului, cât și online pe website-ul facultății, prin intermediul oricărui tip de dispozitiv electronic conectat la internet (smartphone, calculator, tabletă etc.). Mai mult, la solicitarea online a numărului de ordine, candidații vor putea alege ziua și intervalul orar în care doresc să se prezinte la sediul facultății pentru plata taxelor de admitere.

„Dacă anul trecut afișarea online în timp real a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare reprezenta, după cunoștința noastră, o premieră națională, inovația de anul acesta reprezintă, de asemenea, o premieră în sistemul universitar regional”, afirmă decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, conf. univ. dr. Răzvan Mustață.

Articole din aceeasi categorie