Premieră la Cluj-Napoca

• Finala Cupei României la Popice pentru prima dată în oraşul de pe Someş •
Baza Sportivă Gheorgheni – cel mai modern complex multisportiv din istoria Clujului şi singurul cu acces gratuit din România – va găzdui sâmbătă, 25 februarie, Finala Cupei României la Popice, anunţă municipalitatea clujeană, prin intermediul unui comunicat de presă transmis pe adresa redacţiei.
Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Popice în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Baza Sportivă Gheorgheni, se va desfăşura în intervalul orar 9 şi 16. Echipele care se vor confrunta pentru Cupa României la Popice sunt: la secţiunea Masculin – CFR Cluj, Electromureş Tg. Mureş, Inter Petrila şi  CSM Satu Mare, respectiv la Feminin – Electromureş Tg. Mureş, Conpet Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti.
Accesul publicului la eveniment este liber, toţi cei interesaţi de a urmări în direct cele mai bune echipe de popice din ţară fiind invitaţi să participe, arată administraţia locală, precizând că Finala Cupei României la Popice, este organizată pentru prima dată în istoria competiţiei la Cluj-Napoca.
    A.S.

Articole din aceeasi categorie