Preluarea unor entităţi de infrastructură de către CNAIR

    Instituţia Prefectului – judeţul Cluj a promovat un proiect de Hotărâre de Guvern cu privire la trecerea unor tronsoane de drumuri naţionale din domeniul public al municipiului Turda şi administrarea Consiliului Local Turda în domeniul public al statului român, în administrarea Ministerului Transporturilor prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Este vorba despre DN1, DN15, DN75, inclusiv podul de peste Arieş.
Demersul vine ca urmare a întâlnirii pe care au avut-o în cursul săptămânii trecute primarul municipiului Turda Cristian Octavian Matei alături de administratorul public Dorin Apahidean cu prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan. În cadrul discuţiilor s-a stabilit urgentarea demersurilor care se impun, având în vedere starea avansată de degradare a podului peste Arieş şi necesitatea începerii lucrărilor de reabilitare pe aceste sectoare de drum.
‘’Primăria Municipiului Turda efectuează toate demersurile necesare pentru a rezolva această problemă acută, asfaltarea străzilor şi modernizarea infrastructurii fiind prioritate 0 pentru actuala administraţie’’, au transmis reprezentanţii municipalităţii turdene.
C.P.

Articole din aceeasi categorie