Polițiștii clujeni au fost alături de copii, de 1 Iunie

De Ziua Internațională a Copilului, polițiștii clujeni le-au fost alături celor mici prin participarea la diverse activități organizate pentru ei.

La Cluj-Napoca, polițiștii Serviciului Rutier Cluj au participat la un concurs de biciclete, organizat în parcarea unui centru comercial din comuna Florești. Copiii participanți au putut afla ce înseamnă mersul pe bicicletă în siguranță, participând la un concurs de biciclete în care accentul a fost pus pe îndemânare, pe conducerea preventivă și pe respectarea regulilor de circulație. Toți participanții au fost răsplătiți cu premii de către organizatori.

La Câmpia Turzii, polițiștii au fost prezenți alături de cei mici, la Orășelului Copiilor. În cadrul activităților organizate aici, copiilor le-au fost prezentate tehnicile din dotarea polițiștilor rutieri, polițiștilor criminaliști și din dotarea trupelor speciale ale poliției. Polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale au făcut o demonstrație de intervenție în forță, simulând luarea de ostateci, spre deliciul asistenței.

Și polițiștii turdeni au fost alături de cei mici, de 1 Iunie. Copiii au putut admira și cerceta îndeaproape tehnica din dotarea polițiștilor, au luat cu asalt autoturismele din dotarea polițiștilor rutieri și au primit sfaturi despre siguranță de la polițiști.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie