PNL solicită sesiune extraordinară pentru înfiinţarea comisiilor de anchetă în cazul protestelor şi pestei porcine

PNL va solicita sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru 20 august cu scopul înfiinţării unor comisii de anchetă privind protestele şi cazul pestei porcine, dar şi pentru depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan.
“Vom iniţia demersurile de convocare a unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor şi a Senatului pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă (n.r. privind protestele), pentru depunerea unei moţiuni împotriva ministrului de Interne. De asemenea în cadrul sesiunii vom iniţia şi un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în cazul pestei porcine. După cum ştiţi, pesta înseamnă ciumă, deci acţiunile noastre se vor îndrepta împotriva a două ciume, ciuma africană şi ciuma roşie. De fapt, şi ciuma africană a penetrat tot din cauza ciumei roşii”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.
Întrebat pentru ce perioadă se solicită sesiune extraordinară, el a răspuns: “După cum bine ştiţi, Guvernul a dat zile libere miercuri, joi, vineri, realist este ca sesiunea extraordinară să fie luni”.

Articole din aceeasi categorie