PNL Cluj: Ardelenii sunt condamnaţi să circule pe drumuri de pământ

LIberalii clujeni atrag atenţia că, în anul Centenarului Marii Uniri, ardelenii sunt condamnaţi de Guvernul PSD-ALDE să circule în continuare pe drumuri de pământ sau să piardă zeci de ore în trafic pentru a parcurge distanţe infime.

“În anul de graţie 2018, când în alte state ale UE construcţia de drumuri şi autostrăzi reprezintă o activitate de rutină, România se împotmoleşte încă în proceduri birocratice, în procese interminabile şi în tergiversări când vine vorba de recepţii ale lucrărilor.

Aşa se întâmplă şi cu loturile Autostrăzii Sebeş-Turda, care traversează judeţele Cluj şi Alba, şi care poate degreva o mare parte din traficul infernal de pe DN1. Din păcate însă, loturile din autostradă, o parte finalizate sau cu şantiere părăsite stau blocate, în timp ce în mod normal ar trebui să asigure mobilitatea rapidă a cetăţenilor şi a mărfurilor în această parte a ţării.

Între timp, Horia Nasra, Cornel Itu, Cristina Burciu, Vasile Ilea şi Steluţa Cătăniciu, de când au ajuns parlamentari ai PSD-ALDE Cluj şi se deplasează doar cu avionul, nu se gândesc că zeci de români mor zilnic în accidente rutiere din cauza infrastructurii deficitare şi că investitorii pun pe tapet zilnic această problemă care îi împiedică să îşi dezvolte afacerile în Transilvania”, arată reprezentanţii PNL. Liberalii mai spun că reprezentanţii actualei guvernări nu numai că sunt incapabili în a demara lucrări noi însă nu sunt în stare să finalizeze nici măcar lucrările începute. “Sute de milioane de euro sunt puse la bătaie de Comisia Europeană pentru construcţia de autostrăzi însă şi banii infimi pe care reuşim să îi absorbim îi ţinem blocaţi în conturi şi nu suntem în stare să îi folosim”, remarcă PNL Cluj.

C.P.

Articole din aceeasi categorie