Platformă de colaborare on-line pentru companiile din România

Online Business School (www.bizschool.ro), platforma gratuită de e-learning dedicată managerilor de IMM-uri, lansează aplicația interactivă BizMarket, care permite schimbul de informații și expertiză între companiile din România, indiferent dacă acestea au un cont on-line Business School sau nu. BizMarket oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și promova gratuit produsele și serviciile, de a publica oportunitățile de carieră din cadrul companiilor și de a interacționa în secțiunea “Forum”, construind astfel o comunitate de afaceri. Aplicația este concepută pentru a deveni şi un instrument folositor managerilor de IMM-uri și micilor antreprenori pentru creșterea nivelului de expertiză, venind ca o completare a setului de cursuri, webminarii și simulări disponibile pe platforma Online Business School. În acest moment, în catalog sînt diponibile peste 100 de cursuri, cel mai nou curs video avînd ca temă marketingul antreprenorial.

Noua secțiune este integrată în platforma www.bizschool.ro și este accesibilă la adresa www.biz-market.ro. În acest moment, peste 700 de companii prezente pe platforma Online Business School sînt înregistrate pe BizMarket.

Platforma este disponibilă gratuit și pentru persoanele fizice, pe bază de înregistrare. Pentru mai multe detalii despre proiect, vizitați www.bizschool.ro.

V.D.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare