Percheziţii pentru probarea unor infracţiuni de furt

Poliţiştii au efectuat, miercuri, 28 iunie, percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat cercetat şi reţinut pentru comiterea mai multor furturi.

Cel în cauză, un bărbat de 20 de ani, din Satu Mare, a fost reţinut la data de 26 iunie de către poliţişti, la acel moment fiind cercetat pentru comiterea a şase furturi din locuinţe, beciuri şi magazine. La data de 27 iunie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca –  Secţia 2 Poliţie, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciilor Criminalistic şi Acţiuni Speciale, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, circa 50 de unelte electrice (flexuri, drujbe, rotopercutoare etc.), camere foto profesionale, parfumuri, telefoane mobile, biciclete – bunuri în privinţa cărora există suspiciuni că ar proveni din comiterea de infracţiuni. Astfel – informează IPJ Cluj – , în urma probatoriului administrat în baza percheziţiilor, în sarcina bărbatului au mai fost reţinute alte şase infracţiuni de furt.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca. Cercetările continuă în acest caz pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie