Percheziții la persoane bănuite de operațiuni financiare frauduloase cu carduri

În urma a 10 percheziții, 11 persoane bănuite de operațiuni financiare frauduloase cu carduri au fost conduse miercuri, 6 iunie, la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj, pentru audieri.

Perchezițiile au fost efectuate în Cluj-Napoca și București, de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din IGPR, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. În urma acestora au fost ridicate sisteme informatice (laptop-uri, telefoane mobile) și substanțe susceptibile a fi interzise.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017-2018, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din județele Cluj, Maramureș, Suceava, Sălaj și din București, ar fi efectuat operațiuni financiare frauduloase cu carduri, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei. La finalul perchezițiilor au fost puse în executare 11 mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul unității pentru audieri” – informează IPJ Cluj.

La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, ai Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie