Pătuțuri noi și lenjerii de pat donate maternităților din România

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre Procter&Gamble, PROFI și Crucea Roșie Română, s-a finalizat prin dotarea a 48 de maternități de stat din România cu 128 de pătuțuri noi și 10.450 de lenjerii de pat.

Proiectul a început în iunie 2017, și a avut loc în două etape, menite să le ofere nou-născuților confortul necesar în primele zile de viață. În prima etapă au fost donate către 41 de maternități peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat. Etapa a doua a campaniei s-a desfășurat în perioada aprilie – iunie 2018, în magazinele PROFI. Cu sprijinul renumelui brandurilor sale – Ariel, Lenor și Pampers – P&G a dedicat resurse importante pentru ca această campanie să le ofere condiții îmbunătățite bebelușilor din cât mai multe localități din țară, în momentul venirii pe lume. Fondurile programului au fost colectate din vânzarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante la campanie. Identificarea nevoilor imediate din maternitățile de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române și al voluntarilor organizației.

„Inițiativa pe care o derulăm cu sprjinul P&G și PROFI nu doar că le oferă bebelușilor un bun-venit confortabil pe lume, ci stimulează și spiritul civic, încurajându-i pe oameni să se implice în viața comunității”, declară Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.

M. T.

Articole din aceeasi categorie