Patru accidente rutiere într-o singură zi

O persoană a fost rănită şi două autovehicule avariate în urma unui accident petrecut joi, 20 iulie, în jurul orei 7:20, în municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 43 de ani, din Mediaş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, înspre Giordano Bruno, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr de 25 de ani, din Cluj-Napoca, pe aceeaşi direcţie. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului motociclului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri. Pagubele materiale au fost estimate la 5.000 de lei.

Un alt accident s-a petrecut în aceeaşi zi, în jurul orei 12:20, în localitatea Buneşti. În acest caz, un bărbat de 38 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, pe direcţia Dej – Cluj-Napoca, ar fi încercat să evite o coliziune cu un alt autoturism, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-o livadă. Accidentul s-a soldat cu rănirea  unui minor, în vârstă de 9 de ani, din Dej, pasager în autoturism. Pagubele materiale au fost estimate la 5.000 de lei.

Şi tot joi, în jurul orei 19:30, pe raza comunei Izvorul Crişului, în afara localităţii, au avut loc două accidente rutiere, rezultând rănirea unei persoane.

„Conform primelor verificări, un bărbat de 70 de ani, din localitatea Floreşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, dinspre Oradea înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în parapeţi. În urma coliziunii, conducătorul auto şi pasagera, o femeie, de 68 de ani, au coborât din autoturism. La puţin timp, un conducător auto, de 21 de ani, din Oradea, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare în aceeaşi curbă, intrând în parapeţi şi în autoturismul celor doi.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, femeia în vârstă de 68 de ani,  care se afla lângă prima maşină implicată în evenimentul rutier, a fost proiectată în afara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de circa doi metri. Femeia a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate” – informează IPJ Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie