Participare USAMV la evenimentul ”Strada Potaissa – Piața de flori altfel”

USAMV Cluj-Napoca a anunțat că va participa, pentru prima dată, la evenimentul „Strada Potaissa – Piața de flori altfel”, care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 15-17 iunie, orele 10:00 – 22:00, pe strada Potaissa, sectorul cuprins între străzile Fortăreței și Universității.

Artiști florali, florării, producători locali și, în premieră, plante aromatice și arbuști ornamentali de la USAMV, vor da viață străzii Potaissa timp de trei zile. La standul USAMV Cluj-Napoca se vor găsi ghivece cu mentă, rozmarin, roiniță, aloe vera, oregano și cimbrișor. De asemeni, vor fi putea fi achiziționați și arbuști ornamentali, care provin de la Stațiunea de Cercetări Horticole (SCH).

În cadrul evenimentului, aflat la a doua ediție, vor fi organizate și concerte live, intervenții artistice și  workshop-uri. Va fi amenajată și o fântână arteziană temporară, dar și zone de relaxare și de servire cu mâncare și băuturi.

”Piața de flori altfel” este organizată de Asociația Daisler, împreună cu Primăria, Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj și este inspirată de conceptul Street Delivery.

M. T.

Articole din aceeasi categorie