Participare gherleană la Campionatul Naţional de Majorete

Fetele formaţiei de majorete „Queens Dancing” din municipiul Gherla, pregătite de Andreea Sabo, au un program deosebit de încărcat în perioada următoare.

Componentele tuturor grupelor se pregătesc în vederea ediţiei a XI-a a  Campionatului Naţional de Majorete, ce va avea loc la 19 mai, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, unde se vor întrece peste 900 de tineri din toată ţara. Competiţia este organizată de Asociaţia de Majorete din România (AMR), în colaborare cu Clubul Sportiv „Colibri”. Primele cinci echipe clasate la fiecare categorie de vârstă (cadete, junioare şi senioare) la naţionalele din capitala Maramureşului se vor califica la Campionatul European de Majorete din anul 2018. Sperăm ca printre ele să fie şi reprezentantele municipiului Gherla, care în ultimii ani au mai fost prezente la competiţiile europene.

În acest an majoretele formaţiei „Queens Dancing” din Gherla vor onora şi alte concursuri naţionale şi internaţionale organizate în ţară şi peste hotare, aşa cum au făcut-o şi în anii trecuţi și s-au clasat mereu pe locuri fruntaşe.

Szekely Csaba

Articole din aceeasi categorie