Parteneriat între femeile de afaceri din Cluj şi Toscana

Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a stabilit un parteneriat cu asociaţia corespondentă din Toscana (Italia) – Asociaţia Femeilor Antreprenori şi Directori de Companii (AIDDA).

„La invitaţia conducerii asociaţiei italiene, o delegaţie a AFA Cluj s-a întîlnit la Florenţa, cu 20 de reprezentate ale diviziei AIDDA Toscana, în frunte cu preşedinta onorifică Maria Vittoria Colonna Rimbotti şi vicepreşedinta Serafina Vennari Fanfani, pentru a pune bazele unor relaţii de business şi de schimb de experienţă între membrele celor două asociaţii. Cu această ocazie, în semn de recunoaştere şi apreciere, cele două asociaţii partenere au făcut schimb de însemne onorifice” – au anunţat femeile de afaceri clujene.

„Cred că femeile din asociaţia noastră au reuşit, prin această legătură, să şteargă suspiciunile privind mediul de business românesc şi vă asigur că, aşa cum e normal, oamenii de afaceri din Italia tratează de la egal la egal şi cu maxim respect reprezentanţii de business din România. Prin acest parteneriat s-a făcut un pas mare şi pentru noi, ca antreprenori, dar şi pentru imaginea Clujului şi României în lume”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

Înfiinţată în 2004, Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj numără, în prezent, 71 de femei antreprenori, care au  funcţii de conducere în diferite societăţi sau activează ca medici, profesori, psihologi, jurişti ş.a. AFA Cluj este membră a Coaliţiei Asociaţiei Femeilor de Afaceri (CAFA) din România şi partener strategic al Center for International Private Enterprise, Centrul de Afaceri Transilvania şi Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj.

Asociaţia Femeilor Antreprenori şi Directori de Companii (AIDDA) din Toscana este una din cele 16 divizii regionale a AIDDA Italia, organizaţie înfiinţată în 1961 şi care numără circa 1.300 de membre. Membrele AIDDA reprezintă 1.500 de întreprinderi mici şi mijlocii, cu aproximativ 200.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri totală de 25.000 de milioane de euro. AIDDA face parte din cea mai mare reţea de antreprenori şi manageri femei din lume, Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales (FCEM), ce se întinde în 50 de ţări de pe 5 continente.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare