Orban,despre banii pe care Iohannis ar trebui să-i returneze: Este obligaţia ANAF să pună în practică decizia

 Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să returneze banii pe care i-ar fi câştigat ilegal din închirierea unei case la Sibiu, că este obligaţia ANAF să pună în practică decizia care există, menţionând că şeful statului a “arătat prin toată conduita sa că respectă legea şi hotărârile judecătoreşti”.
“Este obligaţia ANAF-ului să pună în practică decizia care există, sunt convins că preşedintele României va face tot ceea ce este legal şi procedural, din perspectiva ANAF-ului, pentru aplicarea acestei decizii (…). Aici există proceduri legale, ANAF-ul trebuie să-şi facă treaba. Preşedintele României a arătat prin toată conduita sa că respectă legea şi hotărârile judecătoreşti”, a afirmat Orban, prezent la o dezbatere a Tineretului Liberal, pe tema soluţiilor inteligente în administraţia publică locală.
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Bistriţa, că preşedintele României, Klaus Iohannis, ar trebui să achite “imediat” către bugetul de stat suma de aproximativ 1,2 milioane lei, rezultată din chiriile percepute pentru imobilul din strada Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Articole din aceeasi categorie