O şoferiţă grav rănită şi trei vehicule avariate într-un accident rutier la Răscruci

Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, rănirea uşoară a alteia şi avarierea a trei autovehicule s-a petrecut luni, 8 septembrie, ora 16:26, în localitatea Răscruci.

„Din primele verificări reiese că o tînără de 22 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C E576, înspre Dej, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrînd în coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa spre Cluj-Napoca, condus de Accident rutierun bărbat de 33 de ani, din comuna Floreşti. În urma impactului, autoturismul care a pătruns pe contrasens a fost proiectat frontal într-un alt autoturism, care circula înspre Cluj-Napoca, condus de un bărbat 37 de ani, din comuna Floreşti” – a anunţat IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a bărbatului de 37 de ani. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 21.500 de lei.

Tot luni, la ora 15:48, pe strada Nicolae Titulescu, la intersecţia cu strada Arieşului din Cluj-Napoca, s-a produs un acccident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea unui autoturism.

În acest caz, o femeie de 35 de ani, din Braşov, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu strada Arieşului nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 59 de ani, care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecere pentru pietoni. În urma impactului, aceasta a fost accidentată uşor, fiind ulterior transportată la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie