O persoană rănită şi patru vehicule avariate într-un accident rutier, la Gilău

O persoană a fost rănită şi patru vehicule avariate, într-un accident petrecut miercuri, 6 august, ora 17:17, în localitatea Gilău.

„Din primele verificări reiese că un conducător auto, de 60 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea o Accident rutierautoutilitară pe DN1 E60, spre Oradea, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de o altă autoutilitară care circulă în faţa sa, intrînd în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 60 de ani a fost proiectată pe contrasens şi a lovit un autoturism condus regulamentar dinspre Oradea, de un conducător auto, de 34 ani, din judeţul Iaşi. De asemenea, cealaltă autoutilitară implicată a fost proiectată într-un autovehicul condus regulamentar dinspre Oradea, de un bărbat, de 33 de ani, din judeţul Bihor” – a anunţat IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unuia dintre conducătorii auto, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, pagubele materiale fiind estimate la circa 1.600 de lei.

Un alt accident, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, s-a petrecut tot miercuri, ora 19:10, pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca.

În acest caz, un conducător auto, de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii, spre localitatea Apahida, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un stîlp de electricitate. Un tînăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autovehicul, a fost rănit uşor.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie