O nouă ediţie a Târgului de Crăciun la Turda

Primăria Turda dă startul sărbătorilor de iarnă, miercuri 5 decembrie, de la Târgul de Crăciun din Parcul Central, unde la ora 17 este programat un spectacol de lasere și colinde, iar invitatul special al serii este artistul turdean, RAOUL, care le va oferi participanţilor o Seară Magică de Decembrie. În acest context va fi deschis şi patinoarul. Pe parcursul celor 18 zile de sărbătoare, veţi găsi în Parcul Central o atmosferă extraordinară, într-un decor feeric, unde copiii se vor întâlni cu Moș Nicolae și cu Moș Crăciun. Toţi copilașii vor avea parte de multe surprize și vor primi cadouri de la moși, dacă au fost cuminţi! Căsuţele vor fi îmbelșugate cu bunătăţi din partea producătorilor locali care vă vor întâmpina cu dulciuri, vin fiert, decoraţiuni, turtă dulce și multe alte bucate tradiţionale de sărbători. De asemenea, în Căsuţa lui Moș Crăciun, în perioada 5-22 decembrie vor avea loc numeroase activităţi dedicate celor mici, alături de personaje de poveste.

Târgul de Crăciun Turda a devenit o frumoasă tradiţie în orașul nostru și este un eveniment menit să vă bucure sufletele și să aducă un strop de magie sărbătorilor de iarnă’’, a anunţat municipalitatea turdeană.

Scena din cadrul Târgului de Crăciun de la Turda va găzdui numeroase concerte de colinde susţinute de ansambluri, grupuri şi solişti precum FUN KIDS Turda, Datina Turdeană şi Asociaţia Culturală Turda Tin.

Articole din aceeasi categorie